Poedercoaten op zink

Poedercoaten op zink

Op 15 november j.l. is op de Dag van de Oppervlaktetechnologie de nieuwe praktijkrichtlijn ‘Poeder en Natlak op Zink’ onthuld.

Vom Nederland, Vom België, Zinkinfo Benelux en OnderhoudNL (voorheen Svmb) zijn samen met de Visem ruim een jaar lang bezig geweest om de bestaande richtlijnen voor het poedercoaten op verzinkte materialen aan te passen en te verbreden.

De praktijkrichtlijn omvat het gehele traject van constructie tot onderhoud en beschrijft daarmee het volledige proces van conserveren. Zo kunt u in de brochure advies vinden over welke systeemkeuze er gemaakt kan worden. Doelstelling hiervan is om alle partijen in de keten, van architect tot gebruiker, inzicht te geven in het proces van conserveren en wat er allemaal bij komt kijken om zo duurzaam mogelijk gebruik te maken van materialen.

Uiteraard kunnen wij bij Tilcoating ook u terzijde staan in conserveringsvraagstukken en hebben wij ruime ervaring in het verwerken van zowel continue verzinkte materialen (sendzimir verzinkt) als discontinue verzinkte materiale (ook wel stuksverzinkt of thermisch verzinkt genoemd).

Download hier de brochure
Neem contact op voor meer informatie

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.