Overzicht

Met ruim 35 jaar ervaring op zak zit het met onze expertise wel goed. Tilcoating is een open bedrijf, waarin ruimte is voor meer ideeën. Een bredere kijk op het vak. Historie is mooi, maar we zijn ook op de toekomst voorbereid. Hoe? Lees daarover meer in onze nieuwssectie.

Expertise

Wij zijn niet eenkennig. Aluminium, (sendzimir) verzinkt staal, blank staal, RVS. Uw materialen kunnen wij voorzien van een poedercoating. Uit welke branche u ook komt. Door onze ervaring kunnen wij met u sparren om zo tot de beste oplossing te komen.

Ons doel

Wij streven ernaar om samen met u een duurzame relatie op te bouwen. Eén en één is drie. Uw materialen en onze coating zorgen niet alleen voor een fraai uiterlijk, maar tevens voor een langdurige kwaliteit. Meer dan alleen de som der delen!

Tilcoating in cijfers

35+

Jaar ervaring

150k+

m² per jaar

6000+

Orders per jaar

150+

Klanten

Hebben we uw aandacht?

Dan hopen we dat we nader kennis kunnen maken! Neem contact met ons op. Of stuur een aanvraag. Geef ons de kans om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen! We horen graag van u.
Neem contact op

Ons werk

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Bekijk daarom ook de diverse projecten die we hebben afgerond. En hopelijk komt die van u er ook tussen te staan!
Bekijken

Historie

Wilt u meer weten over wie wij zijn en waar wij vandaan komen? Lees dan alles over onze historie. Over hoe het begon, november 1982. En wat er in de ruim 30 jaar daarna allemaal gebeurd is.
Lees meer