Kwaliteit. Het klinkt zo gewoon. En dat is het bij Tilcoating ook. Omdat wij voldoen aan de meest gangbare kwaliteitseisen (Qualicoat, Qualisteelcoat) en daarnaast graag voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen,.

Lees meer

Is snel niet snel genoeg? Moest het gisteren klaar zijn? De oplevering kan niet verder? Uw productie staat stil? Zoek dan niet langer verder. Tilcoating heeft de oplossing: de 24-uursservice..

Lees meer

“Zolang het maar van metaal is”. Simpeler kunnen we het eigenlijk niet maken. Of u nu aluminium te poedercoaten heeft, of (sendzimir) verzinkt staal. Blank staal doen we helaas niet.

Lees meer

Poedercoaten is een milieuvriendelijk proces. Door terugwinning en het ontbreken van oplosmiddelen is zeer efficiënte conservering mogelijk. Maar denken aan het milieu gaat verder. Milieubewust denken zit in de gehele.

Lees meer

In deze tijd is snelheid een must. En snel kunnen we zijn bij Tilcoating. Onze standaard levertijd is 5-7 werkdagen. Zeg maar een week, in normale tijden. En dat is.

Lees meer

Meedenken. Iedereen zegt het te doen. Wij doen het gewoon. Ook in uw branche zijn wij thuis. Zo denken wij mee over optimalisering voor het coatgereed maken. Zodat wij goedkoper.

Lees meer