Servicegericht

Servicegericht

Meedenken. Iedereen zegt het te doen. Wij doen het gewoon. Ook in uw branche zijn wij thuis. Zo denken wij mee over optimalisering voor het coatgereed maken. Zodat wij goedkoper voor u kunnen produceren.

Maar meedenken is ook uw deadlines in de gaten houden. Controleren of u wel de hele opdracht aangeleverd heeft. Zodat u niet met een incompleet product op de bouw staat. Wij worden graag een verlengstuk van uw productie. Denken mee. Houden bepaalde zaken in de gaten. Zo bellen we graag een keertje extra als we twijfelen of u wel de juiste kleur opgeeft. Of als we vermoeden dat er meer onderdelen bij de order zouden moeten horen. Geen enkele order is standaard!

Eén stapje verder terug in de keten. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het creatieve proces en wij kunnen u van dienst zijn met zaken als kleuren, wat technisch de beste oplossing is en hoe zo goedkoop mogelijk geproduceerd kan worden. Wij adviseren u graag om zo uiteindelijk tot de best mogelijke kwaliteit te komen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Neem gerust contact op