24-uursservice

24-uursservice

Is snel niet snel genoeg? Moest het gisteren klaar zijn? De oplevering kan niet verder? Uw productie staat stil? Zoek dan niet langer verder. Tilcoating heeft de oplossing: de 24-uursservice.

Uw order binnen 24 uur gereed, of u krijgt deze gratis mee. Die keiharde zekerheid geven wij u. Dat we dat kunnen, bewijzen we al sinds 2001. Onze strakke planning en doortastende medewerkers zorgen ervoor dat u verder kunt. Geen boetes meer door te late levering. Geen montageteams die meer stil hoeven te staan omdat er iets vergeten is. Geen stagnerende productie door een kleine fout. Breng uw order, na telefonisch overleg, naar ons toe en wij doen de rest.

Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo kunnen wij dit alleen waarmaken als we ook de benodigde poeder hebben. Of daar op zeer korte termijn aan kunnen komen. Bovendien kunnen we deze zeer korte levertijd alleen halen met eenlaags poedersystemen. Meerlaags is uitgesloten. Ook is er een maximale hoeveelheid die zo snel te verwerken is. Neem voor alle duidelijkheid en een definitieve afspraak contact op met onze planning.

Hoe kan Tilcoating dit waarmaken? Dat begint uiteraard met onze flexibele medewerkers. Zij zijn bereid om à la minute over te werken om uw deadline te halen. Daarnaast is het zo dat het ordersysteem een prioriteitsroute kent. Extra aandacht voor de spoedorder. Speciale bonnen, aparte korven voor de voorbehandeling. En de mogelijkheid om snel te schakelen met onze flexibele poedercabines. En om dit af te toppen, is er een spoorboekje op de interne monitor waar alle medewerkers de (vaak meerdere) 24-uursorders kunnen volgen. Dit alles zorgt ervoor dat Tilcoating ook met deze korte levertijd haar afspraken na kan komen!

Neem gerust contact op