https://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/pag-kwaliteit1.jpghttps://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/pag-kwaliteit1.jpgKwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit. Het klinkt zo gewoon. En dat is het bij Tilcoating ook. Omdat wij voldoen aan de meest gangbare kwaliteitseisen (Qualicoat, Qualisteelcoat) en daarnaast graag voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen, zit u wat betreft de kwaliteitsbeheersing bij ons wel goed.

qualicoatlogo qualisteelcoatlogoMaar kwaliteit zit hem in meer zaken. Zo vinden wij het contact met de klant belangrijk. Wanneer u belt, wordt u direct verder geholpen. Geen sturen van het kastje naar de muur. Direct heldere afspraken maken met de planning, bijvoorbeeld. Afspraken die wij hoe dan ook nakomen. Wij weten immers hoe belangrijk dat voor u is. Dat is onze kracht.

Kwaliteit zit hem ook in de benadering van uw orders. Dat begint al met de expeditie. Veilig laden en lossen, zorgvuldig omgaan met de materialen. Alles om schade te voorkomen. Maar ook direct een visuele controle van uw opdrachten. Is er zichtbaar iets niet in orde? Wij zullen het u direct melden. Op drie plaatsen in het poedertraject worden uw orders wederom gecontroleerd. Bij de eindinspectie vindt behalve een controle van aantallen ook een controle van laagdikte, glans, kleur en uitharding plaats.

Uw orders worden deugdelijk verpakt zodat deze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Logisch. Maar door onze deskundigheid maken we het ook telkens weer waar. Overtuigd? Neem gerust contact met ons op!

Vertel me meer!