Bedrijf van de maand

Bedrijf van de maand

Op woensdag 4 juli heeft wethouder Erik de Ridder (financiën, economie) van de gemeente Tilburg ons bedrijf vereerd met een bezoekje. In enkele uren tijd heeft de heer de Ridder alles kunnen leren over het vak poedercoaten. Hieronder het verslag dat de wethouder opgetekend heeft na zijn bezoek.

 


Verslag bezoek aan Tilcoating

Wist u dat ieder metalen voorwerp buiten, van lantaarnpaal tot prullenbak bij een benzinestation, een speciale lak (coating) heeft die beschermt tegen beschadiging en roest? Op woensdag 4 juli ben ik op bezoek geweest bij de heer Jack Jacobs, directeur van Tilcoating. Tilcoating is opgericht in 1982 en begonnen met het zogenaamde ‘natlakken’ van metalen oppervlakten. In 1993 is het bedrijf volledig over gegaan op poedercoaten, omdat dit milieuvriendelijker is en betere en langdurigere resultaten geeft. Tilcoating bestaat dit jaar 30 jaar!

Wat Tilcoating onderscheidt van collega’s is dat MVO een grote rol heeft in het bedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan is dat Tilcoating onlangs een langdurig werkloze een kans op een baan heeft gegeven. Tilcoating onderscheidt zich ook op het gebied van service. Tilcoating is het enige bedrijf, gespecialiseerd in poedercoating, dat binnen 24 uur de gewenste producten voorzien van poedercoating bij de klant kan leveren. Hiervoor gaan de medewerkers, en dus ook de filosofie van het bedrijf, heel ver. De heer Jacobs weet wat hij van zijn medewerkers verwacht en zorgt daarom goed voor ze. De sfeer in het bedrijf is prima. Tilcoating staat in mijn ogen voor hart voor de mensen en een duidelijke visie voor de toekomst.

 

Bekijk de twitterpagina van wethouder de Ridder

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

1 reactie

  1. Goede reclame voor Tilcoating
    28 april 2013 | Beantwoorden