https://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2021/01/jean_memoriam.jpgIn Memoriam: Jean Veld

In Memoriam: Jean Veld

Vrijdag 15 januari j.l. bereikte ons de verschrikkelijke tijding dat onze bedrijfsleider Jean Veld na een kort ziekbed op 59-jarige leeftijd is overleden.

Wij zijn als organisatie hiervan zeer ontdaan. Jean was niet alleen een zeer gewaardeerd medewerker en gemotiveerd bedrijfsleider, maar ook bepaalde en bewaakte hij de Tilcoating-cultuur.

Jean werkte vanaf april 1993 bij Tilcoating en was vanaf het prille begin van de overgang van natlak naar poedercoating betrokken. Hij heeft vrijwel letterlijk alle medewerkers hier nog (mede) aangenomen, inclusief mijzelf.

Jean had een groot hart en stond voor iedereen klaar. De vele verhalen van onze medewerkers over zijn luisterend oor, coachende begeleiding en wat hij voor hen betekend heeft geven maar aan hoe belangrijk hij voor ons als persoon was.

Velen van u zullen in de loop der jaren contact met hem gehad hebben. Jean was een van de grootste deskundigen op ons vakgebied. Door zijn vakkennis heeft hij Tilcoating gebracht op het hoogstaande niveau waarop wij al jaren acteren.

U zult begrijpen dat we Jean op vele gebieden gaan missen. We zijn druk bezig alle maatregelen te nemen om het serviceniveau dat u van ons, van Jean, gewend was, nu en in de toekomst te blijven leveren.

Jack Jacobs
Directeur Tilcoating

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.