Maatregelen door corona-virus

Ook wij zullen er niet aan ontkomen dat we de gevolgen gaan ondervinden van het heersende corona-virus. In verband daarmee houden we u graag op de hoogte van de genomen maatregelen. Hoewel wij ons uiterste best zullen doen, verwachten wij dat we concessies zullen moeten doen in verband met de levertijden.

Hygiënische maatregelen
Tilcoating volgt de richtlijnen van het RIVM. We hebben intern maatregelen getroffen zodat iedereen op gepaste afstand van elkaar kan werken. Collega’s met ziekteverschijnselen worden direct naar huis gestuurd. Onze pauzes houden we in 3 shifts, zodat iedereen tijdens de pauzes afstand kan houden.

Standaard levertijden
U kent en waardeert ons om onze vaste, harde afspraken die wij te allen tijde na willen komen. We zullen de komende weken terughoudend zijn om vaste afspraken te maken omtrent levertijd, omdat de situatie per dag of zelfs per uur verandert. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hoewel wij, zoals we dat al 38 jaar gewend zijn, als looncoater niet ver vooruit kunnen plannen, is het reëel te verwachten dat de levertijd op zal lopen. De prognose is op dit moment dat we op 7-10 werkdagen levertijd zitten. Nogmaals, we doen ons best om de afspraken na te komen, maar op voorhand communiceren we met u dat dit wellicht de komende weken niet altijd mogelijk is. We vragen daarin uw flexibiliteit. Geef ons zo veel mogelijk productietijd.

24-uursservice
Tot nader order is het helaas niet mogelijk om onze 24-uursservice aan te bieden.

Bezoekt u Tilcoating?
Wij nemen de adviezen van het RIVM over. We zullen u welkom heten, mits u geen ziekteverschijnselen hebt. Daarnaast vragen we u om handen te wassen en gepaste afstand te houden.

Samen met uw medewerking zullen we door deze pandemie heen komen.