http://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpghttp://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2013/04/nieuwesite1.jpgNieuwe site

Nieuwe site

Na ruim 7 jaar trouwe dienst moest het er dan toch van komen. De in de beginjaren veel bejubelde site was hoognodig aan vervanging toe. Modernisering, vooral.

Dit is alweer de derde site van Tilcoating. In 1999 waren wij een van de eerste bedrijven in de branche die digitaal vertegenwoordigd waren op het web. De eerste site was, zoals heel internet destijds, nogal tekstueel ingericht. Hoe anders is het in deze tijd?

Begin 2006 schakelden we over naar een geheel zelf ontwikkelde, grafisch vernieuwende site. Doordat alle kennis en kunde in huis voorhanden was, is die site van de grond af aan opgebouwd. Bijna letterlijk met kladblok, gebruik makend van de (toen) modernste technieken.

Het werd tijd om over te schakelen naar een CMS (content management system). De huidige site van Tilcoating draait op WordPress. Deze zeer flexibele CMS is uitermate geschikt voor het bijhouden en uitbreiden van de site. Vanaf nu is het mogelijk sneller op de actualiteit in te springen. Overigens is ook nu al het grafische werk weer in eigen huis uitgevoerd, alsmede programmeertechnische aanpassingen aan het thema.

Wij wensen u veel plezier op deze site. En blijf terugkomen, de functionaliteit zal steeds verder uitgebreid worden!

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.