https://www.tilcoating.nl/wp-content/uploads/2016/03/colour-it.jpgCOLOUR it-tool uitgebreid

COLOUR it-tool uitgebreid

Axalta heeft sinds ruim twee jaar een online tool om kleuren uit te kiezen beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen architecten, designers, ontwerpers en andere creatievelingen een passende kleur voor hun project uitkiezen.

Op de site kunt u aan de hand van enkele objecten (gevels, meubilair) een goede indruk krijgen van hoe een kleur tot uiting komt. Ook kleurcombinaties zijn zo goed inzichtelijk te maken. Groot voordeel is dat je gelijk van de gekozen kleuren een monster aan kunt vragen, die vervolgens enkele dagen later keurig in de brievenbus afgeleverd wordt.

Als u naar de Axalta COLOUR-it tool gaat, kunt u kiezen uit ‘Architectuur’ of ‘Objecten’. Bij achitectuur heeft u de mogelijkheid om verschillende delen van een gevel verschillende kleuren te geven. Zo kunt u visueel bepalen welke kleuren matchen.

Door te kiezen voor ‘Objecten’ kunt u een voorwerp zelfs in 3D bekijken. Zo krijgt u een uitstekende indruk van kleuren met lichtinval.

 

Uitleg menu
colour-it-menu

Door op de 2e knop te drukken, kunt u op verschillende manieren een kleur selecteren. Dat kan aan de hand van kleuren, collecties, moods of oppervlakten. Nadat u een kleur geselecteerd hebt, zal het gekozen object in die kleur weergegeven worden. Klikt u daarna op de i in het menu, dan kunt u zien welke kleur u heeft gekozen en deze bestellen.

Door te klikken op de printerafbeelding in het menu, kunt u de gegevens samengevat in een pdf downloaden.
Indien u kleuren besteld heeft, kunt u via het winkelwagentje uitchecken en deze daadwerkelijk bestellen.

Meer uitleg vindt u door op de play-knop in het menu te klikken. U krijgt dan een instructievideo op Vimeo te zien.

Klik hier om naar de site te gaan!

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.