Visem/VOM

Tilcoating gaat graag mee met de tijd en probeert om op meerdere vlakken innovatief bezig te zijn. Om onze kwaliteit continu te waarborgen, zorgen we dat we constant up-to-date blijven. Mede daarom is Tilcoating aangesloten bij zowel de Visem als de VOM.

VISEM-logo

De Visem, de Vereniging voor Industriële Spuit- en Moffelbedrijven, stelt zich ten doel het kwaliteitsbewustzijn in de toeleveringsketen te bevorderen en de leden te faciliteren op het gebied van vaktechnische ontwikkelingen en kwaliteitsdocumenten. Daarnaast is de Visem licentiebeheerder voor een aantal kwaliteitskeurmerken zoals Qualicoat (voor het coaten van aluminium) en Qualisteelcoat (voor het coaten van staal). Dit zijn internationaal ontwikkelde en gebruikte labels die alleen door een coater verkregen kunnen worden na keuring en certificering.

VOM-logo

De Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen (VOM) is dé brancheorganisatie voor een ieder die actief is in de oppervlaktebehandelende industrie (loonbedrijven, (toe)leveranciers, geïntegreerde bedrijven). Oppervlaktebehandelingen omvat o.a.: chemisch/mechanisch voorbehandeling, galvaniseren, emailleren, poedercoaten, (nat)lakken, anodiseren, thermisch verzinken, metaalconservering, PVD/CVD, en nog veel meer. Naast Tilcoating zijn er nog ruim 320 bedrijven lid van de VOM.