Frisse wind

Frisse wind

Tilcoating is per 1 januari 2011 overgenomen door de heer Jack Jacobs. Hiermee is Tilcoating weer verzekerd van een kundige leiding voor de komende decennia. Jack Jacobs neemt het stokje over van Ad Smeulders, die na jaren de kar getrokken te hebben, besloten heeft dat het tijd werd om van de andere zaken in het leven te gaan genieten.

We kennen Jack Jacobs al wat jaartjes aangezien hij al sinds 1994 een van de dragende krachten is achter ons team. De laatste jaren heeft Jack Jacobs als bedrijfsleider van Tilcoating mede het beleid mogen bepalen. Het is dan ook een logische volgende stap om zichzelf en het bedrijf verder te ontplooien in de functie van directeur.

“Ik heb er ontzettend veel zin in. Tilcoating heeft door de jaren heen naam opgebouwd als betrouwbare partner in de poedercoatbranche. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om op afspraak te leveren. Onze klanten weten wat ze aan ons hebben en kunnen daardoor hun eigen opdrachtgevers tevreden stellen. Deze lijn gaan we hoe dan ook doorzetten. Samen met het fantastische team dat Tilcoating maakt wat het nu is, ga ik deze uitdaging met een goed gevoel aan.”

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.