Bestekken online

Bestekken online

Tilcoating spreekt graag heldere taal. Wij staan voor wat we zeggen, met een heldere filosofie. Onze kwaliteit is een van onze speerpunten. Alleen werd dit tot op heden niet duidelijk verwoord op papier.

Daar is nu verandering in gekomen. Voor zowel aluminium als sendzimir verzinkt staal kunt u onze bestekken vinden op de documentenpagina. Hierin staat onze werkmethode, gekoppeld aan alle relevantie normeringen. Tevens vindt u daarin de eisen waaraan het materiaal moet voldoen, willen wij de gestelde kwaliteit behalen. Daarnaast ziet u de klimatologische kaart van de Benelux, waaruit u kunt opmaken volgens welke klasse uw werk gecoat zou moeten worden. Bestekken voor blank staal en gegalvaniseerd (thermisch verzinkt) materiaal volgen binnenkort.

Groot voordeel van deze bestekken is enerzijds dat voor de klant duidelijk is wat hij/zij kan verwachten. Maar anderzijds kan in offertes naar derden en/of documentatie richting architecten volstaan worden met het vermelden van het bestek volgens welke de materialen behandeld worden.

Mocht u meer willen weten over deze bestekken en hun toepassing, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor de documentenpagina
Neem contact met ons op voor meer informatie

Uw commentaar op dit bericht

tekens over

Nog geen reacties.